Hirdetés

Nem világít eléggé a PC-d? A Corsair segít



|

Üres, de világító memóriamodulokat tartalmaz a Vengeance RGB Pro Light Enhancement Kit - bárki feldobhatja a gépét, ha van még üres RAM-foglalat az alaplapban.

Hirdetés

A legtöbb gamer általában csak két memóriafoglalatot használ a négyből, vagyis aki nagyon sokat nézegeti a konfigurációját egy átlátszó oldallapon keresztül, annak bánthatja a szemét, hogy valami még hiányzik. 

Hirdetés

Ha valakit éppen ezek az érzések gyötörnek, de nem akar egy vagyont elkölteni például egy dual-channelben működő, 2-modulos Corsair Vengeance RGB Pro csomagra, akkor más megoldást is választhat. A Corsair ugyanis előállt egy 40 dolláros kittel, ami üres maketteket tartalmaz. 

Vengeance RGB Pro Light Enhancement Kit külsőre pontosan Vengeance RGB Pro modulokat kínál, valójában azonban üresek, csak esztétikai célt szolgálnak az üres foglalatok kitöltésére. 

A modulok tehát 0 bit memóriát adnak a PC-hez, ugyanakkor mégis fogyasztanak: RGB LED-es világítást kaptak, és szinkronban világítanak a Vengeance RGB Pro modulokkal. A Corsair címezhető beállítást használ, vagyis alaplapi szoftverrel is lehet irányítani a fényeket, illetve szinkronizálni minden egyébbel. 

A Corsair fekete és fehér csomagok is kínál, egyaránt 40 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.