Hirdetés

Nevetségesen kevés Radeon VII-et kapott Európa



|

739 euróért lehet az Európai Unióban Radeon VII videokártyát vásárolni, de Franciaországba és Spanyolországba összesen 20-20 darab jut.

Hirdetés

Egyesek vészjóslóként értékelték azokat a jelentéseket, amelyek az AMD legújabb videokártyájáról szóltak. Konkrétan azokat a híreket, amelyek szerint csak erősen korlátozott darabszámban lesz a piacon Radeon VII grafikus vezérlő, a testre szabott modelleket pedig el is felejthetjük. Az AMD tagadta ezeket a jelentéseket, de a jelek szerint tényleg alig lesz a boltokban Radeon VII. 

Hirdetés

A francia Cowcotland forrásai szerint Európában különösen rossz lesz a helyzet, gyakorlatilag alig kapnak a forgalmazók az AMD grafikus vezérlőjéből. Franciaország és Spanyolország konkrétan 20-20 darab Radeon VII-tel kell, hogy beérje. 

A Cowcotland szerint a Radeon VII vételára bruttó 739 euró lesz Európában. Tegyük rögtön hozzá, hogy mivel ilyen kevés lesz belőle, ezért az árat szinte teljesen szabadon lőhetik majd be a kereskedők, ha van kereslet. 

Az AMD egyelőre nem adott az európai kereskedőknek információt arról, hogy mikor töltené fel a készleteket. A kínai gyárak a holdújév miatt állnak, így a gyártás leghamarabb február közepén-végén indulhat el. Vagyis Európa leghamarabb március vége táján kaphat újabb szállítmányokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.