Hirdetés

Készülj! Nézd velünk élőben a Galaxy S8 bemutatóját!



|

Már csak néhány órát kell várni és végre kezünk közé kaparintjuk a Samsung Galaxy S8 telefont. Kövesd velünk élőben a leleplezést!

Hirdetés

Magyarországi idő szerint délután ötkor végre lehull a lepel a legújabb Samsung zászlóshajóról, ami miatt rengeteg felhasználó kellemesen, rengeteg konkurens pedig idegesen izgatott. Az elmúlt hetekben, hónapokban őrült mennyiségű információ látott napvilágot a telefonról, de hogy pontosan mi is igaz mindebből, az délután 5 órakor fog kiderülni!

Hirdetés

Gyere velünk, beviszünk a bemutatóra!

A Samsung Londont választotta a leleplezés helyszínének, és nekünk sikerült bejutnunk ide! A legjobb, hogy vittünk is magunkkal notebookot, telefont, fényképezőgépet és mindent, így meg tudjuk nektek mutatni azt a pillanatot is, amikor végre kiderül, milyen is a 2017-es csúcs Galaxy. Vajon tényleg a leggyorsabb? Milyen az új kijelző? Kényelmes kézben tartva? Tényleg 1000 fps-sel rögzít videót?

Semmi esetre se hagyd ki a délutáni bemutatót, amit élőben közvetítünk: látogass vissza a pcworld.hu weboldalra 16:30-kor és izguld/kommenteld/fanyalogd/rajongd velünk végig a Galaxy startját!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.