Hirdetés

Hamarosan megmutatja magát a Nikon D6



|

A 2020-as, márciusi The Photography Show alkalmából a D6-ot és a D780-at is megvillantja a Nikon.

Hirdetés

A Nikon D6 fejlesztését még tavaly szeptemberben jelentették be, de azóta nem sok szó esett róla. A Canon a 2020-as CES-en már bemutatta a rivális EOS 1D X Mark III-at, a D6-nak viszont csak egy prototípusa volt ott Las Vegasban. Márciusban, a brit, évente megrendezett The Photography Show keretében azonban már ott lesz a Nikon D6 is. 

Hirdetés

A D6-ot az összes Z szériás tükör nélküli fényképező és a legújabb CoolPix P950 kíséri majd a rendezvényen, illetve a legújabb lencsék is jelen lesznek, név szerint ezek: 58mm f/0.95 Noct, AF-S Nikkor 120-300mm f/2.8E és Nikkor Z 70-200mm f/2.8 VR S. 

A D6 állítólag már korábban, február 12-én bemutatkozhat, és jobb autofókuszt, valamint ISO-teljesítményt hozhat az elődhöz mérten. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.