Hirdetés

Nincs odáig az összehajtható laptopokért a Dell



|

A Dell is dolgozik az első összehajtható laptopján, de közel sincs elragadtatva a koncepciótól.

Hirdetés

Bár leghamarabb csak jövőre lesz belőle késztermék, a Lenovo sokakat meglepett az első összehajtható laptoppal, amit nemrég élesben is demózott. Értelemszerűen a többi gyártó is vizsgálódik a részpiacon, köztük a Dell is. 

Hirdetés

A Dell alelnöke, Frank Azor nemrég a Gizmodónak mesélt a gyártó terveiről. Megerősítette, hogy a Dell számára egyelőre nem tiszta, hogyan lehetne egy normális összehajtható notebookot összerakni. A Dell kísérletezik ilyen eszközöllek, de sok a nehézség, a problémákat jelenleg is próbálják megoldani. 

A gond az, hogy a szokásos méreteknél is kisebb házba kellene csomagolni egy még nagyobb kijelzőt, ráadásul a kialakítás miatt csak kisebb akkumulátorral és gyengébb üzemidővel lehetne számolni. 

Ennél is rosszabb, hogy a kisebb hely miatt gyengébb hardvereket tudnának csak kínálni, miközben a szoftveres billentyűzet nagy kihívást jelent, de a készülék ára nagyon magas lenne. Azor szerint amikor a Dell 95 százalékban összerakta, amire gondolt, akkor majd megmutatják, hogy mire készülnek. Mindez arra utal, hogy a Dell nem mostanában lép majd az összehajtható eszközök piacára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.