Hirdetés

Hatalmas monitort villantott a Nixeus



|

34 hüvelykes, hajlított monitort villantott a gyártó, FreeSync-támogatással és 144 Hz-es képfrissítéssel.

Hirdetés

A Nixeus legújabb monitora az EDG 34 nevet kapta, amelyből nagyjából bárki könnyen kitalálhatja, hogy a panel átmérője 34 hüvelyk. VA technológiát használ 3440 x 1440-es felbontással, és a többi tulajdonsága is kifejezetten kellemesnek tűnik.

Hirdetés

A kijelzőt 4 milliszekundumos G2G válaszidő jellemzi, kapott FreeSync-támogatást, valamint 144 Hz-es képfrissítésre is képes. Ezek alapján tehát játékok mellé is ideális választásnak bizonyulhat. 

A panel egyébként 1500R hajlítást kapott, amire a megfelelő képi élményhez ekkora méretben már szükség lehet. Színekből 16,7 millió színt kapunk, a maximális fényerő 400 nit. Csatlakozókból két DisplayPort 1.2 és két HDMI 2.0 jutott a monitorra, amely a VESA rögzítést is támogatja. A vételára 499 dollár., ami "szárazon" átszámolva 151 ezer forint, de persze ehhez nem árt hozzászámolni némi adót és vámot, míg megérkezik Magyarországra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.