Hirdetés

Novemberben érkezhet az első ARM-alapú MacBook



|

A jelentések szerint már a következő hónapban itt lehet az Apple első saját processzoros, ARM-alapú MacBookja.

Hirdetés

Egy ideje tudtuk, hogy közelednek az ARM-alapú Macek, és a jelek szerint már novemberben piacra dobja az elsőt az Apple. Ez egy MacBook lesz, az információ pedig Mark Gurman jóvoltából került elő, aki egy megbízható szivárogtató. Mindezek alapján novemberben lehet majd hozzájutni az Apple első saját processzoros MacBookjához, aminek állítólag egy külön bemutatót is szentel majd az Apple, novemberben. 

Hirdetés

Természetesen mindez egyelőre nem hivatalos, de az illető elég megbízható, és nagyjából egybevág az információ az eddigi pletykákkal. Azt viszont még nem tudni biztosra, hogy MacBook, MacBook Air vagy MacBook Pro érkezik-e. 

Az Apple azt maga is megígérte, hogy még az év vége előtt piacra dobja az első ARM-alapú Maceket. Azt viszont nem lehetett tudni, hogy a világjárvány miatt felborultak-e ezek a tervek. Mind-Chi Kuo korábban egy MacBook Pro (13 hüvelykes) és egy MacBook Air érkezését jósolta a negyedik negyedévre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.