Hirdetés

Csak az év végén jöhetnek a hamarosan debütáló Ampere GPU-k



|

Nem lesz GTC, és a negyedik negyedévre halasztották az új videokártyákat, de áprilisban azért fény derülhet arra, hogy milyenek lesznek.

Hirdetés

Sokan várják már az NVIDIA Ampere architektúráját és az erre építő új videokártyákat. Elvileg az e havi GTC-n debütáltak volna az újdonságok, de végül ezt kénytelen volt lemondani a vállalat. A pletykák azóta sem csillapodnak, és jelenleg úgy fest, hogy csak a negyedik negyedév során jelenhetnek meg a piacon a következő-generációs grafikus vezérlők. Állítólag nem csak a koronavírus hatására késnek, hanem az NVIDIA kíváncsi rá, hogy miként teljesít az AMD RDNA2 architektúra, ezért inkább kivár. 

Hirdetés

Ez persze nem jelenti azt, hogy a tényleges bemutatóval is az év végéig vár az NVIDIA. Egyes szivárogtatók úgy tudják, hogy már áprilisban lerántja a leplet az Ampere GPU-król a cég. 

Nem lenne persze meglepő, ha elsőként megint az adatközpontok számára mutatnának be valamit, és csak nyáron villantanák meg a prémium, fogyasztóknak szánt videokártyákat. Végül csak azután a középkategóriás újdonságokat. Már csak azért sem, mert tavaly is hasonló stratégiához folyamodott a vállalat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.