Hirdetés

Megvan az NVIDIA Ampere utódjának a neve



|

A jelentések szerint a Hopper kódnevet kapták az NVIDIA Ampere GPU-k utódjai.

Hirdetés

A jelentések szerint az NVIDIA elnevezte azt a jövőbeli GPU-architektúrát, amely majd az Ampere-t követi. Az Ampere GPU-kra 2020 első felében számíthatunk, ezeket váltják le majd idővel a Hopper GPU-k. 

Hirdetés

Miért Hopper? Grace Hopper tiszteletére, aki egy számítógéptudós volt, és a második világháborúban segítette az amerikai törekvéseket a Harvard Mark I számítógép programozásával. 

Minderről az NVIDIA-ügyekben igen járatos kopite7kimi szivárogtatott ki információkat, azonban gyorsan töröltették a tweetjeit. Persze a 3DCenter.org előbb még mindent lementett

A Hopper állítólag MCM jellegű GPU-csomagokat hoz majd magával. Ennek hála hatalmas magokra is számíthatunk majd a felső kategóriában. Az NVIDIA csak a legdrágább Tesla és Quadro szériás termékeinél használt MCM-eket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.