Hirdetés

Gyorsabb GDDR6-os RAM-ot kaphat a GeForce GTX 1650



|

A GDDR5-ös VRAM ma már elavultnak számít, de a GeForce GTX 1650 még erre épít. Állítólag most változtat az NVIDIA.

Hirdetés

Az NVIDIA Turing-alapú videokártyáiban közös, hogy már megszabadultak a mostanra elavultnak mondott GDDR5-ös VRAM-tól. Akad azonban két kivétel, méghozzá a GeForce GTX 1660 és a GeForce GTX 1650. A legutóbbi szivárgások viszont arra utalnak, hogy az NVIDIA frissíteni készül. A Videocardz kiszúrta, hogy az EEC adatbázisában számos új MSI grafikus vezérlő található mint a GeForce GTX 1650 variánsai. 

Hirdetés

Ezek nem GeForce GTX 1650 Super kártyák lesznek - azok egyébként már átálltak GDDR6-ra, akárcsak a GeForce GTX 1660 Super. A helyzet az, hogy normál GeForce GTX 1650-re számíthatunk, ugyanolyan GPU-val, mint eddig, ám ehhez már gyorsabb, GDDR6-os memória társulna. 

Mindez passzol az eddig hallott pletykákhoz és kiszivárgott benchmark-eredményekhez, ugyanakkor egyes szakértők szerint így kicsit átláthatatlanabbá válik majd az NVIDIA videokártyák kínálata. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.