Hirdetés

Kiszivárgott, hogy mit tud a GeForce RTX 2060 Super Mobile



|

Az ASUS egyik új marketinganyagára találtak rá, ebből szedték ki az új, laptopokba való grafikus vezérlő specifikációit.

Hirdetés

Az NVIDIA a múlt héten mutatta be a GeForce RTX 20-szériás Super Mobile videokártyáit, egészen pontosan a GeForce RTX 2080 Super Mobile-t, a GeForce RTX 2070 Super Mobile-t és azok Max-Q variánsait. Most azonban fény derült egy harmadik modellre is, amit a Hardware Unboxes leplezett le, amikor hozzájutott egy ASUS ROG marketinganyaghoz. Érkezik a GeForce RTX 2060 Super Mobile is, valószínűleg a TU106-os lapkára építve. 

Hirdetés

Ez az SKU ugyanolyan konfigurációt kaphat, mint az asztali verzió, vagyis 2176 CUDA maggal, 126 TMU-val, 64 ROP-egységgel, 272 tensor maggal és 34 RT maggal lehet számolni, 256 bites GDDR6-os memóriabusz és 8 GB memória mellett. 

Az asztali modelltől órajelekben és fogyasztáskezelésben tér majd el a mobilos változat, ez alapból csak 1305 MHz-en ketyeg majd, és 1485 MHz-ig tud tornázni. A memória 14 Gbps-on dolgozik. Valószínűleg ebből is lesz kedvezőbb fogyasztású Max-Q verzió. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.