Hirdetés

Az NVIDIA csak livestreamen rendezi meg a GTC eseményt



|

Természetesen a koronavírus miatti elővigyázatosságra hivatkoznak, de azt ígérik, mindent bemutatnak és elmondanak, amit terveztek.

Hirdetés

Amellett, hogy a koronavírus egy világméretűvé növekvő egészségügyi helyzetet teremtett, elég keményen odasózott egy csomó más területnek, a gazdaság egészére nézve is kellemetlen hatásokat jósolnak a szakértők, és a tech-iparban is érezni a következményeket. Egyrészt úgy, hogy egyre több helyről jeleznek gyártási és ellátási problémákat, másrészt egyre-másra törölnek különféle fontos eseményeket, kiállításokat és konferenciákat. Ugyan az NVIDIA esetében nem teljes törlés lett a megoldás, de a "zöld cég" is visszakozott.

Hirdetés

A vállalat sajtóközleményben jelentette be, hogy ugyan a GTC 2020 nevű eseményüket megtartják a korábban tervezett, március 22-i és 26-i időpontok között, de kizárólag online streamek formájában. A San Jose Convention Center helyett tehát a gép előtt ülve követhetik az érdeklődők mindazt, amit a cég vezetői és szakemberei elmondanak.

22-én Jensen Huang vezérigazgató nyitó előadásával kezdődik a virtuális konferencia, amelyet mindenki számára elérhető formában élőznek majd - ennek pontos módját, helyét és kezdési időpontját a közeljövőben teszik közzé. Az összes szakmai előadás szintén online formában történik, ezekről külön értesítést kapnak mindazok, akik már megvették belépőjüket az eseményre (és emellett mindenki teljes visszatérítést is kap).

Az előadások mellett ugyanúgy lesznek interaktív tartalmak is, mintha élőben lehetne kérdezni a szakértőktől, a különféle szemináriumok és workshopok online elérhetőségeit szintén hamarosan pontosítja a cég és küldi minden érintettnek. Ezen felül minden információ elérhető lesz a GTC 2020 hivatalos weboldalán, amit érdemes követni, ha valaki nem szeretne lemaradni valamelyik bejelentésről vagy szakmai programról. Arról nincs információ, hogy lesz-e konkrét termékbejelentés, bár korábban sokan egyértelműnek vették, hogy az NVIDIA ezt az alkalmat használja ki az Ampere architektúra bemutatására és az első ezen alapuló eszközök bejelentésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.