Hirdetés

Mesterséges intelligenciával turbózza fel a zajszűrést az NVIDIA



|

A GeForce RTX grafikus vezérlővel ellátott rendszereken lehet bevetni az RTX Voice appot.

Hirdetés

Egyre több és több játék támogatja a valós idejű ray tracinget, amit az NVIDIA GeForce RTX videokártyái tesznek lehetővé, de nem csak emiatt érdemes a legújabb GPU-kat használni. Az NVIDIA most egy új, RTX Voice nevű appot/plugint adott ki, melynek lényege az, hogy segít eltávolítani a zavaró háttérzajokat a felvételekből, avagy még tovább javítja a zajszűrést. Ez jó hír lehet azoknak, akik például otthonról dolgoznak, és egy konferenciahívás során számít, hogy a háttérbeli hangok ne szűrődjenek be a beszélgetésbe. 

Hirdetés

Az RTX Voice persze nem lesz minden távmunkásnak segítség, elvégre GeForce RTX videokártya kell hozzá. Az RTX Voice mesterséges intelligenciával aknázza ki a technológia lehetőségeit, és mindent figyelembe véve lehet, hogy végül a gamerek veszik nagyobb hasznát az újdonságnak. Ennek megfelelően nem csak a Zoom és a Slack, de például a Discord vagy a Twitch Studio is támogatott (az OBS Studio, az XSplit Broadcaster, az XSplit Gamecaster, a Google Chrome,a Skype és a WebEx mellett). 

Az app egyszerűen használható, de ha valakinek kérdése lenne vagy elakadna, az NVIDIA mellékelt egy útmutatót is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.