Hirdetés

Egy napja áll az Office 365 az egész világon



|

Csütörtökön kellemetlen meglepetés várta az Office 365 előfizetőket, sok helyen teljesen leállt, de még Magyarországon is akadozik a szolgáltatás.

Hirdetés

A Microsoft irodai-kommunikációs szolgáltatása a jelek szerint csütörtök reggel adta meg magát az elemeknek, a DownDetector szerint az Exchange levelezőmodullal akadtak gondok, de emiatt a felhasználók egyáltalán nem tudnak belépni a fiókjaikba.

Hirdetés

Nyugat-Európa kapta a legnagyobb pofont, az angol, francia, holland, belga felhasználók egyáltalán nem tudnak belépni, de gondok vannak a skandináv országokban, Spanyol- és Olaszországban, Ausztriában és Magyarországon is.

Ráadásul egyre inkább úgy tűnik, az Európából induló probléma egy idő után világméretűvé nőtte ki magát, mivel beszámolók szerint Izlandon, Dél-Afrikában és Dél-Amerikában is elkezdődtek a hibajelenségek. Szerencsésebb esetben be lehet lépni a fiókokba, de ott már használhatatlanok egyes modulok, vagy kezelhetetlenül lassú minden.

A Microsoft külön Twitter-csatornát üzemeltet arra a célra, hogy jelezze a szolgáltatással kapcsolatos kieséseket. A Microsoft 365 Status csatornán magyar idő szerint délelőtt 11 óra környékén jelezték, hogy már tudnak a problémáról és vizsgálják az okokat, ám még délután háromkor sem történt érdemi előrelépés. Ekkor azt írták, a domainkontrollerek környékén van a hiba és már dolgoznak az elhárításán.

Jelen cikk írásának pillanatáig, azaz este 8-ig nem változott a helyzet, remélhetőleg péntek reggelre már helyreáll a rend.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.