Hirdetés

Hátadon a géped: PC-t rejt a hátizsák



|

Mit nekünk ultrahordozható laptop, tablet, vagy egyéb csodálatos mobil találmány, ha magunkkal vihetjük a brutális gamer PC-t úgy, hogy nem szakad le tőle a karunk?

Hirdetés

Számos olyan megoldást láttunk korábban, ami segít abban, hogy az asztali PC-nket hurcolhassuk magunkkal, amennyiben nem kívánunk egy halom pénzt kidobni gamer laptopra. A HP legújabb modellje segít abban, hogy hátunkra vegyük a számítógépet, cserébe viszont meglehetősen drága. 

Hirdetés

Nagyjából három évvel ezelőtt a HP piacra dobta első VR hátizsákját, amit a közönség először a Computex kiállításán láthatott Tajpejben, most pedig itt a következő generáció, amit a gyártó inkább egyfajta frissítésnek szán, semmint új generációnak. A HP VR Backpack G2 elég komolyan rámegy a hardveres tartalomra, ami annyit tesz, hogy egy nyolcadik generációs Intel Core i7 processzor mellett Nvidia RTX 2080 GPU lapul benne, és ezzel a kombóval a HP szerint a teljesítmény 30 százalékkal javult az elődhöz képest, míg a grafikus potenciál 25 százalékkal emelkedik.

Mindezek mellé a felhasználó kap egy dokkolót is, amivel tulajdonképpen kompakt PC-vé válik az eszköz. Fontos információ lehet, hogy a csomag inkább rendezvényeken jöhet jól, semmint otthoni felhasználásban, amit az is jelez, hogy az ára 3300 dollár lesz, ami napi árfolyamon kis híján egymillió forint, ennyiből pedig elég faintos kis gamer laptopot lehet venni. Pont emiatt érthető, ha a HP inkább azoknak szánja a modellt, akik kiállításokon, bemutatókon kívánnak VR-élményt nyújtani az érdeklődőknek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.