Hirdetés

Októberben jönnek a harmadik-generációs AMD Ryzen Threadripper processzorok



|

Az AMD azt tervezi, hogy meglepi az Intelt a harmadik-generációs Ryzen Threadripper HEDT chipekkel.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban megszokhattuk, hogy a csapból is az AMD folyik, valamint az, hogy végre alaposan meg tudja szorongatni az Intel processzorait. A cég persze folytatná az eddigi stratégiát, most például azt tervezi, hogy alaposan meglepi az Intelt a harmadik-generációs Ryzen Threadripper HEDT CPU-kkal. 

Hirdetés

Ezeket a processzorokat ráadásul pont akkor akarja bemutatni az AMD, amikor az Intel a tizedik-generációs Cascade Lake-X Core CPU-kat és a Glacial Falls HEDT platformot.

Erről az alaplapok piacán dolgozó források árulkodtak, és nem az AMD 16-magos Ryzen 9 3950X lapkájára gondoltak. 

A harmadik-generációs Ryzen Threadripper vonal valószínűleg a többchipes Rome modulból származik majd, TR4-es foglalatba lesz illeszthető, de azért BIOS-frissítés is kell hozzá. Nem kizárt persze az sem, hogy új lapkakészlet kísérné. A csúcsprocesszor akár 64-magos is lehet, de valószínűleg nem kell sokat várnunk a további szivárgásokra sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.