Hirdetés

Olcsó és átalakítható lesz a Lenovo Yoga 330



|

Alacsony fogyasztású Gemini Lake processzor lesz a Lenovo kicsi, olcsó, de átalakítható laptopjában.

Hirdetés

A Lenovo az idei CES-en számos laptopot, táblagépet és átalakítható gépet mutatott be, a csúcskategóriás megoldások mellett voltak középkategóriás termékek is. A jelek szerint azonban lesznek olcsóbb verziók is. 

Hirdetés

A Lenovo Yoga 330 például még nem mutatkozott be hivatalosan, de a specifikációi és a kézikönyve már elérhető a weben. Ezek alapján egy 11,6 hüvelykes, átalakítható laptoppal van dolgunk, ami sajnos 1366 x 768-as felbontást kínál - ez 2018-ban bármilyen kijelzőmérethez kevés. 

Jó hír viszont, hogy az Intel Gemini Lake processzora keveset fogyaszt, és akár 8 GB RAM is elfér a Yoga 330-ban. A belépőmodellekbe eMMC flash tárhely kerül (32, 64 vagy 128 GB-os), a csúcsmodellekbe 256 GB-os SATA SSD.  

A 36 Wh-s akkumulátor mellett egy USB-C, egy USB 3.0, egy USB 2.0, egy HDMI port, SD-kártyaolvasó és jackcsatlakozó jellemzi az apró gépet. 2-magos Intel Celeron N4000 processzorral és Pentium Silver N5000 CPU-val egyaránt vihető lesz, bár a megjelenés ideje és a vételárak egyelőre nem ismertek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.