Hirdetés

Olcsóbb alaplapba is lehet majd tenni 8-magos Intel processzort



|

Az ASRock megerősítette, hogy az Intel H310 lapkakészletére építő alaplapok is támogatják majd a 8-magos Intel Core processzorokat.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy jövőre az AMD 7 nm-es, harmadik-generációs Ryzen processzorokkal újít, miközben az Intel kilencedik-generációs Whiskey Lake Core megoldásai továbbra is 14 nm-en ragadnak, és magszám-emeléssel kompenzálnak. 

Hirdetés

A Videocardz nemrég közzétette, hogy az ASRock több dolgot is megerősített. 

Az egyik, hogy valóban jönnek a 8-magos Intel processzorok, a másik pedig az, hogy ezek nem csak a Z370 (Z390) lapkakészletű alaplapokban lesznek használhatóak. 

Az Intel 8-magos, kilencedik-generációs Core processzorai a jelek szerint az olcsóbb, H310-es lapkakészletre építő alaplapokat is támogatják majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.