Hirdetés

Olcsóbb lett a Steam Deck, a Valve PC-kézikonzolja



|

Az első születésnap alkalmából csökkent a gép ára, és az is kiderült, melyik a 100 legnépszerűbb játék rá.

Hirdetés

2022 februárjában dobta piacra a Valve a Steam Decket, egy olyan, különleges kézikonzolt, amin PC-s játékok futtathatók - nem mindegyik, de elég sok, több mint 8000, köztük vadonatúj címek is, és nem csak azok, amik megtalálhatók a Steam kínálatában. Az elmúlt egy évben számos hasznos funkcióval bővítették a rajta futó rendszert, folyamatosan tesztelik és optimalizálják a játékokat, hogy minden rendben menjen.

Októberben megjelent a dokkolóállomás is, amivel monitorra köthetjük és külső eszközöket csatlakoztathatunk hozzá - tehát használhatjuk rendes PC-ként is.

Hirdetés

A Valve annyira ünnepi hangulatba került, hogy a Steam aktuális leárazása keretében, március 23. 18:00-ig 10%-kal olcsóbban kínálja a Steam Deck minden változatát. A legolcsóbb, 64 GB-os kiadás 419 euró helyett 377,1 euróba, a 256 GB-os változat 549 euró helyett 494,1 euróba, míg az 512 GB-os változat 679 euró helyett 611,1 euróba kerül. Mindegyik készleten van, 1-2 hét alatt célba is érnek.

A Valve közzétette a 100 legtöbbet játszott Steam Deck-kompatibilis játék listáját, nem meglepő, hogy rajta van a Hogwarts Legacy és az Elden Ring is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.