Hirdetés

Olcsóbb Radeon videokártyákat dobhat piacra az AMD



|

Sokaknak jó választás lehet a két új Navi 24-es kártya, már ha persze tényleg érkeznek.

Hirdetés

Továbbra sincs túl jó helyzetben az, aki mostanában szeretne összerakni magának egy PC-t, mivel a frissebb videokártyák kapcsán még mindig túl erős a készlethiány, és ha mégis találunk egy-egy ilyen hardvert, akkor azért általában borsos árat kell fizetni.

Ám lehetséges, hogy már úton van egy megoldás az AMD irányából, ami talán segíthet majd a gamerek szerencsétlen helyzetén.

Hirdetés

Egy KOMACHI_ENSAKA néven ügyködő Twitter-felhasználó szerint ugyanis a vörös csapat két olyan új videokártyán dolgozik, amelyek a Navi 24-en alapulnak, de olcsóbban juthatunk majd hozzájuk, mint erősebb társaikhoz. Az AMD Radeon 6500 XT és az RX 6400 várhatóan 4 gigabájtnyi GDDR6 memóriával érkezhet, ehhez pedig 64-bites memóriabusz társulhat.

Érdemes fenntartással kezelni a szivárogtató információit, de jó eséllyel sokan örülnének ezeknek a videokártyáknak még akkor is, ha nem nyújtanának csúcsteljesítményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.