Hirdetés

Óriási monitort teszteltünk: videón az Acer Predator XB323U



|

Az Acer 32 hüvelykes monstruma már a doboznál megvett minket.

Hirdetés

Mindenki más kijelzőméretet talál kényelmesnek, és nem feltétlenül a nagyobb a jobb - ha például szűk a hely, egyszerűen nem lesz kényelmes egy óriási monitor előtt ülni, mert nem látjuk be az egészet. Az Acer Predator XB 323U sem való mindenkinek, de aki tágas térben játszik vagy dolgozik, minden bizonnyal imádni fogja.

Hirdetés

Már az alábbi videó elején is láthatjátok, hogy a kijelző gigantikus dobozban érkezik, viszont így legalább nem tart sokáig a beüzemelés. Minden fontos információt megtudhattok róla, részletesebb tesztünket pedig később olvashatjátok.

Ha tetszett a videó, iratkozzatok fel a GameStar YouTube csatornájára, sőt, ha támogatnátok munkánkat, csatornataggá is válhattok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.