Hirdetés

Örökre búcsúzik az iPad mini



|

A hírek szerint az Apple kivonja a forgalomból az iPad mini táblagépeit.

Hirdetés

Az Apple a jelentések szerint kivonja a forgalomból a 7,9 hüvelykes iPad mini táblagépét, amely egészen 2012 óta piacon van. Természetesen nem ugyanaz a modell érhető el azóta. A sorozat most az iPad mini 4-nél tart, de a 2015-ös bemutató óta nem frissült igazán. 

Hirdetés

A BGR Apple-közeli forrásai alapján az iPad mininek azért kell nyugdíjba mennie, mert veszélyt jelent az Apple többi termékére nézve, miközben az eladási számai egyértelműen utalnak rá, hogy igazából rég elvesztette a népszerűségét. 

Az iPad mini az 5,5 hüvelykes iPhone 7 Plus és a 9,7 hüvelykes iPad (és iPad Pro) között helyezkedik el. Az 5,5 hüvelykes iPhone-ok érkezése óta egyértelművé vált, hogy a felhasználók feleslegesnek tartják a mini tableteket, főleg ilyen vételárak mellett. 

Az iPad mini 4 jelenleg kizárólag 128 GB-os kiadásban vihető, 162 990 forintért (de van LTE-képes modell is). Azt nem tudni, hogy meddig maradhat a kínálatban, illetve már leállt-e a gyártás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.