Hirdetés

Örülhetnek a gamerek, jön a 2,5 Gbps-os Ethernet



|

Hamarosan tömegesen is terjedni kezd a 2,5 Gbps-os Ethernet, aminek elvileg a gamerek örülhetnek a legjobban.

Hirdetés

A Realtek még júniusban mutatta be azokat a lapkáit, amelyek már lehetővé teszik a 2,5 Gbps-os Ethernet használatát. Ezeket hamarosan mindenféle fogyasztói elektronikai eszközbe beépítik

Hirdetés

Egychipes megoldásokról van szó, és alapvetően három lapkával indul a 2,5 Gbps-os letámadás. Az RTL8125 PCIe 2.0 x1 kontroller a PC-s megoldásokat szolgálja majd ki, míg az RTL8156 USB 3.1 kontroller az adaptereket és a dokkolókat. Az RTL8226 pedig a routereket és a switch-eket. 

Természetesen ennél nagyobb ugrás is elérhető lett volna, a Realtek azonban óriási mennyiségekben játszik, és leginkább alacsony költségek mellett. 

A Realtek 2,5 Gbps-os Ethernet vezérlői egyébként elsőként az ASRock új, Z390 Phantom Gaming szériás alaplapokban debütálnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.