Hirdetés

Orvosoknak készült a HP legújabb laptopja



|

Egészségügyi intézményekbe tervezték a fokozott biztonságot kínáló EliteBook 840 G6 Healthcare Edition laptopot.

Hirdetés

A HP még áprilisban mutatta be az EliteBook 840 G6-ot, ami egy kisebb frissítést jelentett a tavalyi EliteBook 840 G5-höz képest. Alapvetően frissített szoftvert és biztonsági funkciókat adott a gyártó, egy ugyanolyan házba csomagolva. A HP most pedig az EliteBook 840 G6 Healthcare Edition laptoppal jelentkezik, amit kifejezetten orvosoknak tervezett. 

Hirdetés

A különbségek értelemszerűen a motorháztető alatt keresendőek. Ez a modell megfelel az EN/IEC 60601-1-2  szabványoknak, így egészségügyi eszközök és betegek közelében is használható. Van opcionális, kétsávos RFID, FIPS-201-képes ujjlenyomat-olvasó, tisztításkor a HP Easy Clean 2.0 pedig letilt minden gombot és érintős funkciót. 

Ez a speciális kiadás továbbá mindent tud, amit a normál EliteBook 840 G6, és akár Intel Core i7-8665U processzorral is kérhető. Pontos megjelenési dátum és ár nincs, egyelőre azt sem tudni, hogy pontosan mekkora modellek jönnek, lesz-e még más a 14 hüvelykes változaton kívül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.