Hirdetés

Ősszel megszállja a gépedet a kevert valóság



|

Bármelyik Windows 10-es PC támogatja majd a kevert valóságot, csak egy webkamera kell hozzá idén ősztől.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Microsoft többé nem a kiterjesztett valóságra koncentrál, hanem a kevert valóságra. Az első Windows 10 Mixed Reality-képes headsetek pedig már az idén befutnak, 299 dollártól fölfelé. Azonban nem kell majd ilyen headset, ha valaki a kevert valóságot szeretné élvezni. 

Hirdetés

A Microsoft lerántotta a leplet egy új funkcióról, amelynek a neve View Mixed Reality, és idén ősszel érkezik meg a Windows 10-be. A lényege az, hogy bármelyik PC számára elegendő lesz egy webkamera, hogy a virtuális tárgyakat elhelyezze a valódi környezetben. 

A funkció gyakorlatilag olyan, mint amit az okostelefonos appoktól és a kamerás, szűrős megoldásoktól megszoktunk. Fogunk egy virtuális elemet, és elhelyezzük azon a képen vagy videón, amit a kamera épp rögzít. 

A Microsoft a legutóbbi, New Yorkban tartott rendezvényén többek között egy marsjáró digitális mását mutatta meg az élőképen. 

A funkció idén ősszel érkezik meg a Windows 10-be, teljesen ingyenes lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.