Hirdetés

Passzív hűtéssel érkezik a Hyundai új mini PC-je



|

Az elsősorban az autóiról ismert gyártó nem a gamereket vette célba, de sikerült egy egész izgalmas kütyüt piacra dobnia.

Hirdetés

A chiphiány következtében sokan mondtak le a gamer-PC-ről és érték be valami költséghatékony megoldással. Ahogy most áll a helyzet, valószínűleg egy darabig ez még így is marad, így egyáltalán nem csodálkoznánk, ha megnőne az érdeklődés az olyan mini PC-k iránt, mint amilyen ez a tenyérbe rejthető darab.

Hirdetés

Persze egy ekkora géptől komoly teljesítményre senki ne számítson: a dobozban egy Celeron N4020-as processzor, egy UHD Graphics GPU és legfeljebb 8 GB RAM található, a háttértár szerepét pedig egy flash memória tölti be. A Windows 10-et futtató gépen portokból sincs hiány: VGA, HDMI, két USB 2.0, két USB 3.0, egy Type-C, Ethernet csatlakozó, és microSD kártyaolvasó is található az eszközön, a processzor mindössze 6W-os TDP-jének köszönhetően pedig egy passzív hűtés képes életben tartani az egészet.

A 4 GB RAM-mal és 64GB háttértárral szerelt változatért 149 dollárt kérnek az Amazonon, ennyiért pedig valószínűleg el is viszik majd azok, akik multimédia szervert vagy egy hétköznapi munkára alkalmas gépet keresnek, és nem akarnak egy nagy dobozt az asztal alá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.