Hirdetés

PC-vé is átváltoztatható a grafikusoknak szánt Wacom tablet



|

A Wacom Cintiq Pro Engine modul alaposan felturbózza a Cintiq Pro 24 Pen tabletet.

Hirdetés

A Wacom Cintiq Pro 24 Pen egy olyan grafikusoknak szánt táblagép, amely 24 hüvelykes, 4K-s felbontású kijelzővel rendelkezik, az Adobe RGB skálát pedig 98 százalékban fedi le. A művészek és a dizájnerek egy digitális tollal tudnak rajta alkotni, a nyomásérzékenység 8192 szintet különböztet meg. 

Hirdetés

Bár a tabletet alapvetően egy PC-hez kellene csatlakoztatni, a Wacom lehetővé teszi, hogy a moduláris tabletet a felhasználók csatlakoztassák a Cintiq Pro Engine modult. Ennek hála a tablet egy teljesen önálló PC-vé változik. 

A Cintiq Pro 24 Pen magában 1999 dollárba kerül majd (márciusban jelenik meg), míg a Cintiq Pro Engine modul indulóára 2499 dollár. 

A belépőszintet egy Intel Core i5 HQ szériás CPU, NVIDIA Quadro P3200-as grafika (6 GB DDR5-ös memóriával), 16 GB RAM és egy 256 GB-os PCIe SSD jelenti. A Bluetooth, WiFi, USB, HDMI, Ethernet és a Windows 10 Pro sem hiányzik a listáról. 

Aki még többet akar, az 3299 dollárért Intel Xeon CPU-t, NVIDIA Quadro P3200-at, 32 GB RAM-ot és 512 GB tárhelyet kap, idén májustól. 

Elméletileg a rendszer moduláris mivolta miatt lehetőség lesz a tabletet később újabb modulokkal fejleszteni, felújítani. Természetesen ez csak akkor lesz igaz a gyakorlatban, ha a Wacom kitart a platform mellett. Idén jön mindenesetre a Cintiq Pro 32 Pen tablet, ami szintén működik a Pro Engine modulokkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.