Hirdetés

Nálunk járt a Gigabyte Aorus Z390 Extreme, videóban mutatjuk meg, mire is képes



|

Megérkezett a szerkesztőségbe a Gigabyte csúcsmodellje, úgyhogy gyorsan meg is néztük, milyen extrákkal rendelkezik egy több mint 200 ezer forintos alaplap.

Hirdetés

A Gigabyte Aorus Z390 Extreme egy igazi felsőpolcos, csúcskategóriás alapnap, amihez persze hozzá passzoló kategóriájú alkatrészek illenek. Szerencsére mi most kiváltságos helyzetben voltunk, mivel a Gigabyte alaposan megszórt minket ezekkel, úgyhogy teljes pompájában tudtuk nektek bemutatni az alaplapot. 

Hirdetés

Az Aorus Z390 Extreme mellé egészen pontosan egy Intel Core i9-9900K és egy RTX 2080 Super dukált, de belepattintottunk még a gyorsan megépített gépbe 16 GB DDR4 3200MHz-es RAM-ot, valamint egy Aorus 2TB NVMe M.2 SSD-t is. A CPU hűtőjéről se feledkezzünk el, ez egy Aorus Liquid Cooler 360 volt. Az alaplapról bővebben ide kattintva olvashattok. Most pedig már nincs is más dolgotok, mint megbökni ezt a hívogató Play gombot itt lent. 

További videókért mindenképp iratkozzatok fel a GameStarral közös YouTube-csatornánkra:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.