Hirdetés

Pénztárcabarát összehajtható telefont dobhat piacra a Motorola



|

A legfrissebb szivárgások szerint a Razr Lite még idén megjelenhet.

Hirdetés

Egyre több gyártó száll be az összehajtható telefonokért rajongó vásárlók kegyeiért folytatott versenybe, a vállalatok azonban nemcsak a hardveres újítások, hanem az ár terén is folyamatosan egymásra licitálnak, de sajnos nem a jó irányban. A Samsung Galaxy Z Flip 4 még mindig 500 ezer forint, és a jelenlegi inflációs trendek mellett ez nem is igazán fog javulni még egy darabig.

A Motorolánál azonban úgy vélik, hogy lenne igény elérhető árú összehajtható készülékekre is, és ha hihetünk az 'OnLeaks' nevű szivárogtatónak, még idén piacra is dobják a Motorola Razr Lite-ot, amiről a leírás alapján a MySmartPrice néhány rendert is összedobott.

Hirdetés

Ezek alapján a szelfi kamera nem lesz kijelző alá rejtve, az ujjlenyomat-olvasó az oldalsó bekapcsológombba került, a kávák pedig mindenhol szimmetrikusak.

A pletykák szerint jelenleg prototípus fázisban tesztelt készülék csak egy kis külső kijelzőt kap majd a lencsék mellett, ami az idő és az értesítések megjelenítésére alkalmas, miközben a Razr Plus várhatóan egy jóval nagyobb panellel érkezik majd.

Persze a hivatalos bejelentésig ezeket a pletykákat érdemes a helyükön kezelni, a gyártó ugyanis egyik készülék létezését sem erősítette még meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.