Hirdetés

Jó áron érkezik a Philips 34 hüvelykes, HDR-képes monitora



|

100 Hz-es képfrissítést garantál a nagy és széles, HDR-támogatással rendelkező, produktivitásra koncentráló 364P1CRH.

Hirdetés

A Philips egyre jobban koncentrál a gamereknek szánt termékekre, de a most érkezett, új 364P1CRH kódnevű monitora is sokkal inkább a produktivitást helyezi előtérbe. Pedig funkciók és a vételár arányában bármelyik kategóriában megállná a helyét, és nem csak azért, mert van benne USB-C-s dokkoló, felugró webkamera vagy Windows Hello-támogatás. További pozitívum ugyanis a 4 milliszekundumos G2G válaszidő, a 100 Hz-es képfrissítés és a 3440 x 1440-es felbontás. 

Hirdetés

A VA típusú panel átmérője 34 hüvelyk, a képaránya pedig 21:9. A maximum fényereje 500 nit, kontrasztaránya 3000:1 és 80 000 000:1, ezek a tipikus és dinamikus értékek. A panel az NTSC-t 98, az sRGB-t 120, a DCI-P3-at 90 százalékban fedi le, és DisplayHDR 400-as plecsnit is kapott. 

Ezzel a tudással a professzionális felhasználóknak, de akár a játékosoknak is érdekes lehet, a színkezelése pedig különösen jónak ígérkezik. Nagy-Britanniában már ebben a hónapban kapható lesz, a vételára 499 font magasságában alakul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.