Hirdetés

Nagyon dizájnos monitort hozott a Philips



|

A Philips 276C8-ba épített IPS-panelt QHD felbontás, HDR10 és FreeSync technológia jellemzi, na és persze remek dizájn is.

Hirdetés

A Philips legújabb 276C8 monitora kicsit más, mint a mai szabványos PC-s kijelzők. A legszembetűnőbb dolog, hogy minden csatlakozónak a képernyő talpán van ott a hely. 

Hirdetés

Ennek köszönhetően a Philips a vékonyabb részén 6,9 milliméteresre tudta lefaragni a panel vastagságát. Portokból akad egy USB-C 3.2-es, ez 65 wattos töltésre is képes. Van még HDMI 1.4 és 2.0 port és audiocsatlakozó is. 

A 27 hüvelykes, QHD felbontású IPS-paneles képernyő a HDR-t HDR10 támogatásával garantálja. Ez jó dolog, de a 350 nites maximum fényerővel már lehetnek gondok, ráadásul a kontraszt is csak 1000:1. 

A panel egyébként az sRGB 131 százalékát fedi le, támogatja a FreeSyncet 48 és 75 Hz között. Játékra is több mint alkalmas, de az igen komoly gamereknek valami gyorsabbra lesz szükségük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.