Hirdetés

A következő-generációs konzolokhoz villantott ultraszéles monitort a Philips



|

144 Hz-es lett 345M1CR Momentum, ami igazából már a PlayStation 5 és az Xbox Series X mellé készült.

Hirdetés

Itt a Philips legújabb ultraszéles monitora, a 34 hüvelykes 345M1CR Momentum. Ez 144 Hz-es képfrissítést garantál, azonban meglepő módon nem PC-k mellé készült, hanem konzolokhoz. A 21:9-es képarányú panel 3440 x 1440-es felbontást, 144 Hz-es képfrissítést és 4 milliszekundumos válaszidőt kínál, és már a leírás is a konzolokhoz kapcsolja. Megjelenési dátum még nincs, de elég valószínű, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series X debütálása környékén érkezhet. 

Hirdetés

Mindkettőről tudni lehet, hogy támogatja majd a 4K-s játékokat és a 120 Hz-es képfrissítést, de 21:9-es, ezekhez készülő monitort még nem sokat jelentettek be. Az ultraszéles kijelzőket ugyanis pillanatnyilag elég kevés játék használja ki, továbbá arra sincs bizonyíték, hogy akár a Sony, akár a Microsoft ezt képarányt erőltetné majd a jövőben. Ha végül így alakulna, akkor feltehetően sokan választanának új monitort egy tévékészülék helyett.

A szakemberek azért óvatosságra intenek: nem érdemes elhamarkodni a majdani konzolhoz szánt kijelző vásárlását, ráadásul az sem derült még ki, hogy egy ilyen típus miben is tér el egy PC-s monitortól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.