Hirdetés

Piszkos 12 a februári PC Worldben



|

Friss magazinunkban bemutatjuk mindazon fenyegetést, amelyek veszélyt jelentenek minden eszközre és adataidra. A lap mellé két programot és egy PC-s játékot adunk ajándékba.

Hirdetés

Victor Lustig neve sokak számára nem ismert, pedig a maga nevében egy igazi lángészről beszélhetünk, akinek sikerült az 1920-as években két alkalommal is eladnia az Eiffel tornyot. Ő is a modern hackerek módszerét követte. Adatokat gyűjtött az áldozatairól, megkereste a leghiszékenyebbeket, azok gyenge pontját, hogy célzottan támadhasson. A hackerek pontosan ugyanezt teszik a kiszemelt célpontjaik esetén, viszont emellett rendelkezésükre áll egy rendkívül hatékony eszköztár, amellyel tömeges támadásokra is képesek - és itt már mindenképpen te is a célkeresztbe kerülsz, kedves olvasónk. A statisztikák alapján az online bűnözők évről-évre egyre hatékonyabbak, miközben folyamatosan fejlesztik a támadási technikáikat. Eközben az emberek zöme még mindig azt hiszi, hogy egy ingyenes vírusirtóval megvédheti magát.

Hirdetés

Ez azonban csak illúzió. A februári számunkban mutatunk egy tucatnyi fenyegetést, amelyek sokkal veszélyesebbek a számítógépes vírusoknál, ráadásul azok már mind szerepelnek az online bűnözők repertoárjában. Februári számunkban emellett a legfontosabb védekezési teendőket is megmutatjuk, és mindazon szoftvereket és szolgáltatásokat is átadjuk, amelyekkel te is auditálhatod meglévő rendszeredet.

Friss magazinunkban emellett megkeressük napjaink legjobb akciókameráját és okosóráját is, valamint annak is utánajártunk, hogy Android rendszeren melyik a legjobb mobilböngésző. Magazinunkban emellett bemutatjuk, hogy miként dolgozik egy fehérkalapos hacker, miként válik Bécs okosvárossá, és hogy milyen buktatókat tartalmaznak a filléres notebookok.

Tippjeinkkel pedig te is a Google Táblázatok gurujává válhatsz, hiszen megmutatjuk, hogy miként hozhatod ki a maximumot a keresőcég táblázatkezelőjéből. Ezen felül segítünk egy takarékos PC-t építeni, gyerekbiztosság változtatjuk az Androidot, sőt a GPS-technológia, valamint a VLC médialejátszó titkos képességeit is feltárjuk.

A januári magazinunk mellé az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül ajándékba adjuk az Advanced SystemCare legerősebb kiadásának féléves Pro kulcsát, az Ashampoo rendkívül funckió- és objektumgazdag lakástervező szoftverét, a Demonicon PC-s játék Steam kulcsát, valamint a legfrissebb Gépépítők kalauza magazinunkat is.

További témáink részletesen:

Kamerák akcióközelben

Lenyűgöző videós képességeket zsúfoltak a mérnökök a kompakt akciókamerákba. Tesztünkben négy modellen keresztül mutatjuk be a piac legfrissebb trendjeit.

Otthoni hálózat auditálása

A lakásodat lefedő WI-Fi-felhő kényelmet nyújt a mindennapokban, de céltáblává is tehet téged. Szerencsére könnyen ellenőrizheted és szavatolhatod hálózatod biztonságát.

Mivel játsszunk 2020-ban?

Összeszedtük az év során érkező legfontosabb játékokat. Külön öröm, hogy a folytatások, újrafeldolgozások és adaptációk között eredeti ötleteket is találtunk.

Google táblázatok - ahogy még nem láttad

Sokkal többre képes a Google táblázatkezelője, mint azt gondolnád. Megmutatjuk, hogyan hozhatod ki belőle a maximumot. Tippek, nem csak adatguruknak.

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.