Hirdetés

A Porsche segített összerakni az új AOC monitorokat



|

A Porsche Design segítette az AOC szakembereit, amikor megalkották az U32U1 és a Q27T1 monitorokat.

Hirdetés

Az AOC két újabb monitorral bővítette a kínálatát. Ezek különlegessége, hogy a Porsche Design segített mindkettő megalkotni: az U21U1-et és a Q27T1-et is. 

Hirdetés

A kisebbik Q27T1 egy 27 hüvelykes, IPS-panelre építő, 2560 x 1440-es felbontású eszköz, az NTSC 90, az RGB 107 százalékát fedi le. A fényere 350 nit, csatlakozókból pedig két HDMI és egy DisplayPort akad. 

Dizájnban meglehetősen minimalista a képernyő, szerencsére az ára sem annyira horribilis, 279 angol font. 

Az U32U1 ezzel szemben drágább és jobb. 32 hüvelykes IPS-panel van benne, 4K-s felbontással. A 10-bites panel a DCI-P3 90 százalékát fedi le, vagyis professzionális felhasználásra is alkalmasabb. Itt a VESA DisplayHDR 600-as minősítése is adott, valamint a HDR10 is támogatott. A talp különleges, csatlakozókból pedig HDMI 2.0, HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 és USB-C is akad. Ennek a konkrét ára egyelőre ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.