Hirdetés

Lapos, könnyű és drága a Porsche Design Ultra One laptop



|

A 15,6 hüvelykes Porsche Design Ultra One laptop emellett passzív hűtéssel is szolgál.

Hirdetés

A Porsche Design neve a tech szektorban leginkább a Huawei kapcsán lehet ismerős, a prémium csúcsmobilok világából. A cég azonban egy 2500 dolláros hibrid laptopot is mutatott már pár éve. 

Hirdetés

Most pedig ismét a PC-s piacon alkotott a vállalat, itt a Porsche Design Ultra One. Ez "csak" 1350 dollárba kerül az alapmodellt nézve, pedig prémium funkciókat hoz, lapos, könnyű és passzív hűtése is van. 

A már előrendelhető és decemberben megjelenő laptop 15,6 hüvelykes, 1080p-s érintőkijelzőt, magnézium házat és kompakt kialakítást kapott. A Harman Kardon hangrendszer, az ujjlenyomat-olvasó, az USB-C portok mind az erősségek közé tartoznak. Az alapárért Core i5-8200Y CPU, 8 GB RAM és 512 GB-os SSD jár, de 1800 dollárért már Core i7-8500Y, 16 GB RAM és 1 TB-os SSD is kérhető. 

Sajnos az 5 wattos, 2-magos nyolcadik-generációs Amber Lake Y processzorokat azonban fogyasztás szempontjából optimalizálták, nem teljesítményre hegyezték ki. Ennek ellenére ráadásul a korai tesztek alapján gyenge üzemidőt garantál az új laptop. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.