Hirdetés

Power Combo: használj két tápot egy gépben



|

A Phanteks újdonsága két PSU-t kapcsol össze a maximális erő és hatékonyság érdekében.

Hirdetés

A Phanteks elérhetővé tette a szabadalmaztatott Power Combo nevű eszközét, ami két tápegység összekapcsolására alkalmas. 

Hirdetés

A Power Combo plug-and-play jelleggel működik, és nem szükséges a vezetékekkel és azok vagdosásával bajlódni a használata során. A használata egyszerű és biztonságos, ezt ígéri a gyártó. 

A Power Combo a redundáns tápegység architektúra elképzelésre épül, vagyis a rendszer akkor sem omlik össze, ha az egyik tápegység tönkremegy. Így semmilyen fontos adat nem veszhet el a táp hibája miatt. 

Ha egy igazán erős PC-ben sok erőre van szükség, akkor az eszköz két csúcskategóriás táp teljesítményét is tudja kombinálni. A mini-ITX-es, mATX-es, ATX-es és E-ATX-es alaplapokkal egyaránt kompatibilis. 

A jobb hatékonyság érdekében a Power Combo megosztja a terhelést a két PSU között. Áprilistól kapható, 39,90 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.