Hirdetés

PowerColor: 399 dollártól indulnak az egyedi Radeon RX 5700 XT-k



|

A hónap közepén érkeznek az egyedi tervezésű Radeon RX 5700-as szériás videokártyák.

Hirdetés

Az AMD gyártópartnerei jelenleg is arra készülnek, hogy augusztus közepén piacra dobják az egyedi tervezésű Radeon RX 5700 szériás videokártyáikat. A PowerColor konkrétabb dátumokat nem, de más érdekességet elárult ezzel kapcsolatban. 

Hirdetés

A PowerColor azt fedte fel, hogy a saját, egyedi tervezésű Radeon RX 5700 XT videokártyái 399 dolláros vételártól lesznek kaphatóak. Ez pontosan ugyanaz az összeg, amiért a partnergyártók az AMD referenciakialakítású Radeon RX 5700 XT kártyáját kínálják. 

Mivel a PowerColor anyacége, a TUL már az ASRocknak is tervezett egyedi kártyákat, ezért a szakértők szerint nagy rá az esély, hogy a PowerColor és az ASRock 399 dolláros Radeon RX 5700 XT-je közel egyformák lesznek. Valószínűleg a hűtő borítása, a színvilág és a matricák térnek majd csak el. 

Elvileg mindegyik gyártónak lesz majd 399 dolláros ajánlata, de némi többletért valószínűleg prémium dizájn és erősebb hűtő is jár majd a grafikus vezérlőkhöz. Érdekes kérdés lesz továbbá az is, hogy mekkora gyári tuningot kapnak a túlhajtott megoldások. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.