Hirdetés

Prémium és csendes processzorhűtőt villantott a Noctua



|

Itt az ötödik-generációs NH-U12A, amely nem csak prémium, hanem csendes is. 120 milliméteres ventilátorokkal és újratervezett hűtőbordával érkezik.

Hirdetés

A Noctua még 2005-ben mutatta be az eredeti NH-U12-t, a széria azóta pedig sokak kedvelt választása. Most megérkezett az ötödik-generációs NH-U12A, 120 milliméteres ventilátorokkal (NF-A12x25 PWM 120mm), újratervezett hűtőbordával és 7 hőcsővel, valamint még nagyobb hőleadó területtel. A 120 milliméteres hűtőegység így már a 140 milliméteres megoldásokkal is felveszi a kesztyűt. 

Hirdetés

A széria az évek során több mint 600 díjat és ajánlást nyert már, és ez valószínűleg tovább folytatódik. Elvégre a remek, ám nagyon csendes teljesítményhez a RAM-ok, a gépházak és a PCIe terén is kimagaslóan jó kompatibilitás társul. Az LGA115x és AM4 alaplapoknál nem lóg bele a hűtő a RAM slotokba, a 158 milliméteres magasság pedig azt jelenti, hogy a legtöbb közép- és csúcskategóriás házba gond nélkül befér az egység. A 125 milliméteres szélességnek hála pedig a felső PCIe slot is zavartalanul használható a legtöbb ATX-es vagy micro-ATX-es alaplapnál, vagyis a több-GPU-s rendszerekbe sem zavar bele a hűtő. 

A rögzítést ezúttal is a jól vizsgázott SecuFirm 2 rögzítőrendszerre bízták, a NT-H1 hőpaszta mellett 6 éves gyártói garancia jellemzi az NH-U12A-t, amely immáron nem csak csendességet és remek kompatibilitást, de még nagyobb hűtési erőt is kínál, 99,9 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.