Hirdetés

Professzionális felhasználókra céloz az új MSI Pro MP241 monitor



|

8 bites IPS-panelt kapott a 23,8 hüvelykes átmérővel rendelkező MSI Pro MP241 monitor, bár a célközönség néhány tulajdonsággal talán nem lesz teljesen elégedett.

Hirdetés

Az MSI bemutatta a legújabb monitorát, a professzionális felhasználóknak szánt Pro MP241-et. Ez 23,8 hüvelykes, 8 bites IPS-panelt kapott (6bit+FRC), full HD felbontással, tükröződésmentes borítással és 7 milliszekundumos válaszidővel. 178 fokos betekintési szögek és 60 Hz-es képfrissítés jellemzi, 1000:1 kontrasztaránnyal, az sRGB 102 százalékát fedi le.

Hirdetés

Az új modell támogatja az MSI Display Kitet, rendelkezik kép-a-képben funkcióval, személyre szabott profilokkal, virtuális billentyűzettel és nagyítóval is. Ez idáig egész jól hangzik, viszont fényerő tekintetében nem remekel túlzottan az újdonság, mindössze 220 nit értéket olvashatunk a specifikációi között.

Kimenetek tekintetében egy HDMI 1.4, egy D-Sub port akad, a talp -5 és 15 fokos döntéseket tesz lehetővé, és VESA kerettel a hátuljára akár egy mini PC is rögzíthető, például a gyártó saját modellje, az MSI Cubi 5. Sajnos az új monitor ára egyelőre nem derült ki, de ha valamire a sajtóanyagban odabiggyesztik, hogy professzionális felhasználóknak ajánlják, az ezen a téren nem túl sok jót jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.