Hirdetés

Az otthonokba szánja új hálózati tárolóit a QNAP



|

Akár négyrekeszes kivitelben is vihető lesz a személyi felhasználásra szánt QNAP TS-x31K NAS, ami otthoni médiaközpontnak és privát felhőszolgáltatásnak is használható.

Hirdetés

Bár a NAS megoldások eddig is népszerűnek számítottak, a kijárási korlátozások korszakában talán még több embert érdekelnek az effajta adattárolók. Számukra jó hír, hogy a QNAP újabb termékkel jelentkezett a piacon, ez pedig a TS-x31K széria. Ezek a hálózati adattárolók továbbra is a jól megszokott fehér és visszafogott kék színekben díszelegnek, kevés helyet foglalnak, és mivel nem tolakodó a dizájn, szinte bárhol elhelyezhetőek. Külön jó hír azoknak, akik nem szeretnek naphosszat a hardvereikkel szöszmötölni, hogy az új modellek szerszámok nélkül szerelhetőek. 

Hirdetés

A sorozatban a legkisebb és legvékonyabb modell a TS-131K, az mindössze egyetlen tárolót tud befogadni, a kétlemezes változatot TS-231K néven, a négy férőhelyeset pedig TS-431K néven lehet megtalálni. Belül egy 4-magos, 1,7 GHz-es Alpine AL-214-es chip található az Annapurna Labs műhelyéből, ehhez 1 GB RAM társul.

A legkisebb modellben egy Gigabit-Ethernet portot találunk, míg a többiben kettőt. Ezen (és persze a fiókok számán) kívül mindenben megegyezik a hardveres háttér és felépítés, tehát használhatunk 3x USB 3.2 Gen 1 portot is. A HDD-k (vagy SSD-k) működés közben, leállítás nélkül is cserélhetőek és SATA 6GBps csatlakozót kaptak. Mindegyikben elérhető az AES 256-bites titkosítás, valamint természetesen a QNAP NAS-rendszerén keresztül egy csomó multimédiás, cloud és szinkronizációs szolgáltatás. Az új QNAP NAS tárolók vételára 189 dollártól indul fölfelé, Amerikában már több helyen rendelhetőek is az áruházakban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.