Hirdetés

Ráfekszik a cyberbiztonságra a Huawei



|

2 milliárd dollárt fektet a cyberbiztonság fejlesztésébe a Huawei azért, hogy ne tiltsák ki további piacokról.

Hirdetés

A Huawei mindent szeretne megtenni azért, hogy eloszlassa a cég szerint alaptalan aggodalmakat a hálózati eszközeivel kapcsolatban. Mostanra nem csak Amerikában, hanem globálisan mindenhol tartanak a kínai gyártó eszközeitől, és attól, hogy azokon keresztül kémkedik az adott ország állampolgárairól és cégeiről. 

Hirdetés

A Huawei szerint a vádak alaptalanok, éppen ezért 2 milliárd amerikai dollárt fektet be a cyberbiztonság fokozásába a következő 5 évben. Frissülnek a cég létesítményei, még több szakember áll rá a témára. A Reuters szerint a Huawei azért döntött a befektetés mellett, mert egyre inkább úgy tűnik, hogy kiszorulhat a telekommunikációs hálózati eszközök piacáról. 

Jelenleg Amerika a Huawei nagy ellensége, de az ország Kanadát és az európai szövetségeseit is igyekszik rávenni arra, hogy ne használják a Huawei termékeit. Ami azt illeti, még a T-Mobile és a Sprint egyesülését is ahhoz a feltételhez kötötte az amerikai kormány, hogy az anyacégek (Deutsche Telekom és SoftBank) ne használjanak többé Huawei eszközöket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.