Hirdetés

Rákapcsol a NAND flash memóriákra a Samsung



|

2019-ben tovább növeli a gyártási kapacitást a Samsung, a befektetés értéke eléri a 9 milliárd dollárt.

Hirdetés

A jelentések szerint a Samsung újabb 2,6 milliárd amerikai dollárt pumpál a NAND flash memóriák piacába. Ezzel az éves költségvetése a szektorban már eléri a 9 milliárd dollárt.

Hirdetés

A nagyobb befektetéssel nagyobb gyártási kapacitást szeretne elérni a dél-koreai óriás. Minderre azért van szükség, mert minden jel arra utal, hogy az adattárolással foglalkozó piaci szereplők egyre jobban erre a technológiára építenek. 

Az ágazat szereplői gőzerővel dolgoznak rajta, hogy a tárhelysűrűség emelkedjen a kategóriában, miközben a GB-ok egységnyi vételára tovább csökkenjen. A jelek szerint jól haladnak, és van kellő érdeklődés az SSD-k iránt: a Western Digital ugyanis kénytelen volt bezárni az 1973 óta működő merevlemez-gyárát

Az extra pénz nagyobb részét arra fordítja majd a Samsung, hogy még több 3D NAND flash memóriát gyártson. Amennyiben a kereslet viszonylag stabil marad a jövőben, akkor az extra memóriachipek elvileg tovább csökkentik a költségeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.