Hirdetés

Rambo is megtapsolná a Dell új, strapabíró táblagépét



|

Kifejezetten a nehéz körülmények között dolgozó profiknak tervezték a Dell Latitude 7230 Rugged Extreme-et.

Hirdetés

A Dell a 2018-as 7220 Rugged Extreme óta nem dobott piacra kimondottan mostoha körülmények közé szánt táblagépet, a napokban leleplezett Latitude 7230 Rugged Extreme viszont pótolja az elmaradást, korszerű tulajdonságokat kínálva egy strapabíró testbe csomagolva.

A 7 éve útnak indított Rugged Extreme-széria negyedik generációja egy 12 hüvelykes, 16:10-es képarányú Full HD kijelzővel támad (1200 nites fényerő mellett), a gyártó ígérete szerint pedig akár -29 és + 63 Celsius-fokban is számíthatunk a szolgálataira.

Hirdetés

Az új táblagép természetesen már a Windows 11 Pro rendszerrel érkezik, 12. generációs Intel-processzorokkal az i3-tól az i5-ön át az i7-esig, és Intel Iris grafikus chipekkel. Memóriából 8-32 GB-ig (LPDDR5) terjed a repertoár, míg a 256 GB-os alap M.2.-es SSD tárhelyet akár 2 TB-ig is tornázhatjuk. A por-és vízállóságról az IP65-ös szabvány gondoskodik, a leejtések következményeitől pedig a masszív polimer-magnézium ötvözetből készült tokozás óvja a készüléket.

Az üzemidőt illetően 20 órára számíthatunk, a dupla (egyenként 750 Wh-s) akkumulátoros kialakításnak hála azonban az egy mozdulattal elvégezhető csere közben sem kell kikapcsolnunk a tabletet. A vezeték nélküli kapcsolatot a WiFi 6e és az LTE biztosítja, csatlakozókból 2 db Thunderbolt 4 és 1 db USB 3.2 jutott a házra, headset-bemenettel és opcionális bővítési lehetőségekkel (pl. RJ45, HDMI, vonalkód-olvasó).

A csatlakoztatható billentyűzettel és további kiegészítők sorával felszerelhető Dell Latitude 7230 Rugged Extreme valamikor ebben az évben kerül boltokba, a pontos megjelenési dátumát és az árazását viszont csak később közli a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.