Hirdetés

Remek eredményt ért el egy 16-magos Ryzen 3000 processzor



|

Látványos pontszámot hozott össze egy 16-magos Ryzen 3000 CPU a Cinebench R15-ben.

Hirdetés

Az AdoredTV jelentése szerint nemrég egy 16-magos Ryzen 3000 processzort teszteltek a Cinebench R15 benchmarkjának segítségével, és lenyűgözőek lettek az eredmények. 

Hirdetés

A Zen 2-alapú processzor 4278 pontot ért el úgy, hogy minden magja 4,2 GHz-en dolgozott. Az AdoredTV szerint a képernyőkép forrása megbízható, de azért érdemes óvatosan megközelíteni a témát. 

Mennyire tűnik erősnek ez a közelgő Ryzen 3000-es CPU? Az AMD Ryzen Threadripper 2970WX 4376 pontot ért el a Notebookcheck ugyanilyen mérésen, pedig itt egy 24-magos, 48-szálas szörnyetegről van szó. 

Szintén jól teljesített az Intel Skylake-X-es Core i9-7900X, azonban a 2148 pontjával messze lemarad az AMD mostani eredménye mögött. Ami azt illeti, a többi Threadripper CPU sem ért fel ehhez a szinthez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.