Hirdetés

Rengeteget vártunk rá, végre érkezik a Seasonic új tápja



|

Nagyon hosszú késések után januárban végre megérkezik a Seasonic Prime AirTouch tápegység.

Hirdetés

Nagyon sokat kellett erre várnunk, de a Seasonic végre piacra dobja a Prime AirTouch tápsorozatát. Az új széria január közepén válik elérhetővé. 

Hirdetés

A Prime AirTouch tápok eredetileg 2016-ban bukkantak fel, és először a 2017-es CES-en lettek kiállítva. A sorozat egy 850 wattos modellel (SSR-850GD-AT) debütál majd, 160 dolláros vételár mellett. Ez a modell számos amerikai forgalmazónál megjelent már október óta, de eddig sehol nem volt készleten. 

Az AirTouch a Prime Gold széria egy variánsa, ami irányítást enged a 135 milliméteres ventilátor fölött. A légkavarót vezérlő gomb persze RGB LED-es világítást kapott. 

A fehér módban a ventilátor lekapcsol 40 százalékos terhelés alatt, 40-80 százalék között csendes, 80 százalék fölött rákapcsol. A második, kék mód 60 százalékig csendes, fölötte hangosabb. A zöld, közepes mód átlagos sebességgel pörgeti a ventilátort, 80 százalék fölött pedig 65 százalékos sebességre vált. A borostyán mód 80 százalékig tartja a közepes sebességeket, fölötte 80 százalékosra áll be. A piros turbómód pedig 100 százalékon hajtja a légkavarót. 

Az új tápokra 12 év garanciát ad a Seasonic. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.