Hirdetés

Részben leállt az Amazon Web Services, és ez rengeteg szolgáltatást érint



|

Az Amazon észak-amerikai szervereivel van probléma, fennakadás tapasztalható például az Adobe és a Flickr szolgáltatásában is.

Hirdetés

Ma, nagyjából este 7 körül volt először tapasztalható, hogy az Amazon Web Services által kiszolgált alkalmazások nem működnek megfelelően. Egyelőre úgy tűnik, a probléma az Egyesült Államokat érinti elsősorban, pontosabban a Kinesis Data Streamet és a kapcsolódó szolgáltatásokat A többi régió szervereinél eddig nem jeleztek problémát, de ez nem jelenti, hogy Európában is minden kifogástalanul fut.

Hirdetés

Egyebek mellett érintett a Roku, a Getaround, a Flickr, az Adobe Spark, az Anchor, az iRobot, a Shipt, a Glassdoor, az RSS Podcasting, a Rogue Amoeba, de még a New York-i metró weboldala és alkalmazása is, ahonnan nem tudnak eltávolítani egy hibaüzenetet. A cégek most Twitteren igyekeznek a felhasználókat tájékoztatni, és mindenki reméli, hogy hamar visszaáll a rend. 

Az AWS nélkül okosotthonok egyes eszközei sem használhatók, sokan nem tudnak dolgozni, pedig most, hogy számos cég otthoni munkavégzésre állt át, különösen fontos lenne, hogy minden rendben működjön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.