Hirdetés

Reszponzív gameregerekkel és -billentyűzetekkel támad a Corsair



|

A Corsair a CES-en mutatta be a Slipstreamet, ami egy egyedi, vezeték nélküli perifériákat kiszolgáló technológia.

Hirdetés

A Corsair rengeteg saját fejlesztésű technológiát villogtatott meg az idei CES-en. Ezek közül az egyik a Slipstream, ami a következő években minden Corsair perifériát elkísér majd. A technológia a válaszidőkön javít, vagyis még reszponzívabbá teszi a gamereknek szánt, vezeték nélküli egereket és a billentyűzeteket. 

Hirdetés

A Slipstream a meglévő fizikai rétegű technológiákat kombinálja egy szabadalmaztatott protokollréteggel, amelynek hála milliszekundumonként kétszer annyi csomag küldhető, így a válaszidő csökkenthető. A Bluetooth-kompatibilitás továbbra is adott lesz. 

A Corsair megoldásának alapja az IFS, egy olyan eljárás, amely folyamatosan figyeli, hogy melyik a legoptimálisabb rádiócsatorna, és erre a frekvenciára vált. A váltás a milliszekundumok töredéke alatt megy végbe, az effektív válaszidő 0,5 milliszekundum. Ennyi idő alatt jut el a csomag a perifériára vagy vissza. A Corsair a jelerősséget is feldobná, hogy 20 méterre a PC-től se legyen gond. 

Slipstream-kész periféria például a Harpoon RGB Slipstream vezeték nélküli egér, ami 60 órát bír teljes akkuval, és 50 dollárba kerül. A vezeték nélküli fejhallgatók is támogatják majd az új technológiát, a hatótávuk pedig 30 méter lesz. A következő hónapokban sok újdonságra számíthatunk a Corsairtől. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.