Hirdetés

RGB-s előlappal érkezett az Antec új gépháza



|

Az Antec NX400 egy gamereknek szánt midi torony, kedvező árral és előlapi RGB-s világítással.

Hirdetés

Az Antec piacra dobta a legújabb számítógépházát, az Antec NX400-at. Ez egy olyan midi torony, amelyet játékosoknak szán a gyártó, kedvező, 53,99 eurós árazással. 

Hirdetés

Az új gépház az NX szériától megszokott módon tetszetős előlapot, valamint RGB-s világítást is kínál. A felsőkategóriás alkatrészeket is támogatja, könnyen szerelhető, a műanyag oldalablaknak hála pedig mindenkinek megmutatja a komponenseket. 

A gépház 425 x 230 x 465 milliméteres, az ATX, microATX és miniITX méretű alaplapokat támogatja. A videokártya maximális hossza 330 milliméter lehet, a CPU-hűtő magassága 170 milliméter. Összesen hat darab 120 milliméteres ventilátor fér el benne, de a vízhűtést is támogatja. 

Az NX400-ban hét bővítőhely van, illetve két 3,5 hüvelykes és négy 2,5 hüvelykes hely akad a meghajtóknak. Az előlapra persze USB 3.0-s kivezetés is jutott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.