Hirdetés

RGB-s világítás nélkül érkezik a G.Skill KM360 mechanikus billentyűzet



|

Cherry MX Red kapcsolókat kapott a tenkeyless kialakítású, kedvező árú kompakt billentyűzet.

Hirdetés

A G.Skill 49,99 dolláros áron dobta piacra a kompakt, tenkeyless kialakítású új mechanikus billentyűzetét. A KM360 87 gombot kínál, ezek alatt Cherry MX Red mechanikus kapcsolók találhatóak, a ház alumínium, vagyis prémium megjelenésű és könnyen takarítható. 

Hirdetés

A professzionális felhasználóknak és a gamereknek tervezett billentyűzet egy lecsatolható USB-C kábellel tud kapcsolódni a PC-hez, fekete és fehér verzió létezik belőle. 

A kapcsolókat halk működésre tervezték, ugyanakkor a szóköz Cherry MX Black kapcsolót kapott, vagyis valamivel keményebb. Minden billentyű 50 millió leütést visel el. 

A feliratok az ígéretek szerint hosszú távon sem kopnak meg, ennek ellenére sima tapintásúak. 

Bár RGB-s LED-ekkel ezúttal nem kábít a G.Skill, fehér LED-es világítás azért segíti az esti használatot, öt szintű fényerővel. A gombsorok mindegyike eltérő szögben és magasságban áll a könnyebb gépelés érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.