Hirdetés

Ryzen 3000 CPU kerül az új ThinkPad laptopokba



|

Már online is felbukkant a Lenovo ThinkPad E495 és E595: mindkettőbe az AMD Ryzen 3000-es processzorai kerülnek.

Hirdetés

Egyre több a hír az AMD Ryzen 3000-es processzorokról, ami nem véletlen. Hamarosan megérkeznek a piacra az új CPU-k. Ezzel egyszerre a Lenovo weboldalán megjelent két új ThinkPad laptop is, és mindkettőbe új AMD processzor kerül. 

Hirdetés

Az egyik a Lenovo ThinkPad E495, a másik a ThinkPad E595. Ezek viszonylag olcsónak mondható, üzleti laptopok. Az előbbi 14 hüvelykes kijelzőt kap, és a ThinkPad E485 utódjának számít, míg a másik a ThinkPad E585-öt váltja le, 15,6 hüvelykes képernyővel rendelkezik. 

Az újabb processzorokat leszámítva úgy néz ki, hogy egyéb új funkciókat nem ad a gépekhez a Lenovo. A dizájn is szinte teljes mértékben megegyezik azzal, amit az elődmodelleknél láthattunk. A leggyorsabb alternatívát az AMD Ryzen 7 3700U jelenti majd. 

A két új ThinkPad bár látható a Lenovo brit oldalán, meg még egyik sem rendelhető. Valószínűleg azonban már erre sem kell sokat várni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.